Leuke woonaccessoires

Leuke woonaccessoires die het verschil maken

Wil je jouw woning een nieuwe look geven? Dan zijn er natuurlijk mogelijkheden zoals een nieuwe vloer nemen of de muren schilderen. Dit soort dingen hebben natuurlijk een grote impact op de looks van jouw woning. Maar het nadeel ervan is dat ze ook veel tijd in beslag nemen en aardig wat geld kosten. Dit terwijl je een stuk voordeliger en gemakkelijker je woning een nieuwe look kunt geven. Dit kun je namelijk doen met verschillende woonaccessoires, waarbij deze niet eens zo groot hoeven te zijn. In dit artikel kom je erachter welke woonaccessoires op dit moment erg populair zijn.

Een wandplank

Een wandplank is op het moment enorm populair. Naast dat een wandplank een geweldig leuke look geeft, creëert deze direct ook meer ruimte in de woning. Tevens kun je een wandplank in verschillende ruimtes gebruiken, zoals bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal maar ook in het toilet.

Op een wandplank kun je verschillende dingen zetten. Zoals bijvoorbeeld kookboeken, planten in potjes, kaarsen, potten met rijst en pasta en nog tal van andere dingen. Hierdoor zijn wandplanken niet alleen erg handig, maar ook nog eens enorm veelzijdig.

Kaarsen

Kaarsen zorgen ervoor dat een ruimte een stuk sfeervoller is. Ook als ze er puur als decoratie staan terwijl ze uit staan. Maar het mooiste effect is natuurlijk wanneer het donker is en de kaarsen branden. Er zijn verschillende sfeervolle kaarsen op de markt zoals bijvoorbeeld de ronde stompe kaars die op dit moment erg populair is en in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Dit soort kaarsen kun je op tafel zetten, maar deze staan ook geweldig leuk op een wandplank.

Boeken

Boeken zijn niet alleen leuk of leerzaam om te lezen. Maar ze kunnen ook dienen als een prachtige woonaccessoires. Denk hierbij aan een stapel boeken op elkaar met een tafellamp erop. Of een rij boeken op een wandplank met mooie boekensteunen. Of een prachtige boekenkast gevuld met boeken. Hierdoor heb je direct een opbergplek voor je boeken, kun je ze gemakkelijk pakken en dragen ze ook nog bij aan een leuke en vooral gezellige look van je woning.

 

Scroll naar boven