populaire sieraden 2022

Populaire sieraden in het jaar 2022

Nu je weet welke kledingstukken populair zijn door dit artikel op onze website. Wil je wellicht ook weten welke sieraden er nu populair zijn. Een outfit zonder sieraden is natuurlijk ook maar zo kaal. Dit terwijl je een outfit zo veel interessanter kunt maken door er sieraden bij te dragen. Hieronder dan ook verschillende sieraden welke op het moment van schrijven (begin 2022) enorm populair zijn op social media.

Aardig grote oorringen

Oorringen zijn natuurlijk al vele jaren populair. Echter verschillen de groottes door de jaren heen nogal. Zo zijn het de kleine ringetjes welke populair zijn, waarna het opvolgende jaar vooral grote oorringen populair zijn. Op het moment van schrijven zijn de grote oorringen dan ook weer helemaal in. Aan de reacties op social media te lezen blijkt het dat hoe groter hoe beter. Waarbij er zelfs echt hele grote oorringen gedragen worden.

Gouden sieraden

Goeden sieraden is natuurlijk zo’n grote groep sieraden, dat er altijd wel iets bij zit wat op het moment populair is. Goud is namelijk altijd populair en zal dat waarschijnlijk nog voor lange tijd blijven. Op het moment van schrijven zijn het echter de opvallende sieraden van goud die populair zijn. Je kunt hierbij denken aan de jaren 80 style. Waarbij de sieraden absoluut niet subtiel hoeven te zijn, maar lekker groot blijkt juist erg populair te zijn.

Het nadeel van deze sieraden is echter dat ze nogal prijzig zijn wanneer je voor echt goud kiest.

Zilveren chunky kettingen

Natuurlijk is goud enorm populair voor sieraden. Maar zilver is dat eigenlijk ook al voor jaren. Op het moment zijn het vooral de chunky kettingen welke enorm populair zijn op social media. Vele mensen met veel volgers dragen ze, waarbij ze veel lovende reacties ontvangen. De zilveren chunky kettingen worden vaak gedragen samen met zilveren ringen en oorbellen.

Scroll naar boven